Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Γιατί δεν απαντούν; ποιούς κοροϊδεύουν;

Πού θα την ρίξουν την «καυτή πατάτα» ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Κως Επενδυτική ΑΕ» Ν. Κανταρζής για τα ανείσπραχτα τιμολόγια πελατών της μαρίνας που, ενώ εκδόθηκαν, δεν εστάλησαν ποτέ προς είσπραξη για όλο το 2009 ,με ακόμα πιο τραγικό ότι έχει καταβληθεί από την εταιρεία ο ΦΠΑ!


Οι πελάτες της εν λόγω εταιρείας δε δέχονται πλέον να τους αποσταλούν τα τιμολόγια με τις παρελθούσες ημερομηνίες, διότι , όπως όλοι γνωρίζουμε τα τιμολόγια περνώνται στα βιβλία εντός μηνός από της εκδόσεώς τους. Ποιος πελάτης λοιπόν θα θέλει να υποστεί κυρώσεις?

Ταυτόχρονα το ρεπορτάζ (AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ) της διαδικτυακής εφημερίδας aegeanews24,gr μιλάει και για ανείσπραχτα ενοίκια από κατάστημα που ενοικιάζει η εταιρεία μέσα στη ζώνη της μαρίνας, για ανείσπρακτα τέλη ελλιμενισμού και επισκευών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και αφορούν αποκλειστικά τη δημοτική αρχή και κανένα άλλο! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Κι ενώ το θέμα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από λογιστικό έλεγχο τις τελευταίες μέρες, δήμαρχος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος αντιδήμαρχος Οικονομικών «τρέχουν και δε φτάνουν» μήπως και βρουν πώς κατάφεραν μια τόσο συγκροτημένη επιχείρηση να τη διαλύσουν!!

Καταγγέλλουμε τη στάση του δημάρχου Κω, που ενώ, όπως λέει σε συνεντεύξεις του ο Ν. Κανταρζής, ήταν ενημερωμένος για την κακοδιαχείριση, απαξιούσε να ασχοληθεί. Το λιγότερο που του αναλογεί είναι η ευθύνη κακοδιαχείρισης της εταιρείας, αποδεικνύοντας ότι οι πάνω από 270 χιλιάδες ευρώ σε τιμολόγια προς εταιρείες και οι 70 χιλιάδες για ανείσπραχτα ενοίκια, είναι σημαντικοί λόγοι που πρέπει να τον κάνουν να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει, τι ακριβώς συμβαίνει , στον Κωακό λαό!!!

Την ίδια στιγμή, οι ενέργειες Κυρίτση-Κανταρζή, στόχο έχουν να επιρρίψουν ευθύνες στο διευθυντή και σ’ άλλους υπαλλήλους, προσπαθώντας, όπως συνηθίζουν, να «θολώσουν το τοπίο» και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Ποιόν κοροϊδεύουν; Γιατί παίρνουν το βιβλίο πρωτοκόλλου από το διευθυντή , ενώ τον κατηγορούν ότι εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντα του.? Γιατί δεν του επιτρέπουν να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ; Γιατί δε δημοσιοποιούν την επιστολή που εστάλη από τον Κανταρζή στον δήμαρχο με την οποία επιρρίπτει ευθύνες ο διευθύνων σύμβουλος για την κατάσταση στο Γιώργο Κυρίτση, ενώ τον προειδοποιούσε για το τι θα επακολουθήσει; Για πόσο διάστημα θα «πληρώνουν» οι δημότες της Κω τα εσωτερικά τους προβλήματα ως δημοτική αρχή; Την αντιδημοκρατική, αυταρχική και επικίνδυνη συμπεριφορά του δημάρχου ενάντια στο συμφέρον των δημοτών ;

Να μας απαντήσουν , διότι οι δημότες δικαιούνται σαφείς και υπεύθυνες απαντήσεις από τη δημοτική αρχή στα σκάνδαλα κακοδιαχείρισης που σκάνε σαν «βόμβες» δίπλα τους. Και όχι κοροϊδία με ρεπορτάζ από τη Θου-Κου ανελκύσεων σκαφών… Ντροπή! Δεν αξίζουν, όλοι το παραδέχονται, τέτοιοι πολιτικοί καθοδηγητές στο λαό της Κω!

Πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε ένα ακόμη σκάνδαλο, στον ίδιο χώρο, που χρήζει και ποινικού κολασμού από τη μεριά της δημοτικής αρχής και του «γυμνού» πολιτικά «βασιλιά-δημάρχου» Γιώργου Κυρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου