Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

"ΣΗΜΕΙΑ & ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ"...

"ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ"-"σημεία και τέρατα"... χαρακτήρισε όσα ανήκουστα συμβαίνουν στην ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε. ο Επικεφαλής στην Ανθρώπινη Πόλη Α.Χατζηνικολάου, καλώντας τον Εισαγγελέα να παρέμβει.


Πλαισιωμένος από δύο στελέχη της Παράταξης του που ανήκουν στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον Νίκο Χατζηδιαμαντή του οποίου την υποψηφιότητα ανακοίνωσε για πρώτη φορά σήμερα και τον Σταμάτη Καμπουράκη.

Ο κ.Χατζηνικολάου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα ¨εκπληκτικά" διαδραματίζονται καταγγέλοντας ότι η συγκεκριμμένη Κυρία που εργάζεται και αμοίβεται παράνομα

στη Μαρίνα με μια αρχική δίμηνη σύμβαση είναι το λύσε και το δέσε στην επιχείρηση εκτοπίζοντας ακόμα και τον Διευθυντή τον οποίο απαξιώνουν παίρνοντας του το βιβλίο Πρωτοκόλλου και δεν τον καλούν ποτέ στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποφεύγουν να στείλουν πρόσκληση επίσης για τις συνεδριάσεις στον εκπρόσωπο της μειοψηφίας δημοτικό σύμβουλο Νίκο Παστρικό ή τον καλούν τελευταία στιγμή...

Η Ανθρώπινη Πόλη θα αποφασίσει αν τελικά ο κ.Παστρικός παραιτηθεί μετά απόλα αυτά καθώς δεν επιθυμούν να τους αφήσουν χωρίς εκπροσώπηση "για να αλωνίζουν μόνοι τους"...



"ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΔ>ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ..."

Για το νέο "ιδιωτικό λιμάνι" στο Μαστιχάρι (εμπορικό και επιβατηγό) που όπως κατήγγειλε προωθεί η Δημοτική Αρχή για συγχρηματοδότηση με τον κ.Βγενόπουλο... κάλεσε την τοπική κοινωνία να αντιδράσει δυναμικά επικαλούμενος το παράδειγμα της Σαντορίνης που η τοπική αγορά επλήγη από την κατασκευή νέου λιμανιού 30 χλμ μακριά απ την πόλη.

Κατέθεσε τέλος την πρόταση που έχουν εκφράσει ντόπιοι καπετάνιοι για επέκταση της πολεμικής σκάλας και δημιουργία κάθετου μώλου προς το λιμάνι εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τρείς πλαγιοδετήσεις κρουαζιεροπλοίων και μικρή Μαρίνα στο εσωτερικό προς το Κάστρο.

"καλωσορίζουμε τον κ. Καϊσερλη"

Ο Σ. Καμπουράκης εξέφρασε την ανησυχία που όπως τόνισε έχουν πολλοί νέοι άνθρωποι για σοβαρά ζητήματα Δημοκρατίας στην Πόλη χαρακτηρίζοντας την τοπική κοινωνία "καζάνι που βράζει" . Για τον κομματικό του χώρο και τον Κ.Καίσερλη απάντησε ότι είναι συναγωνιστές από άλλη παράταξη ο ίδιος σε αυτή που επέλεξε επειδή όπως είπε κοιτά τον άνθρωπο.

Ο Ν.Χατζηδιαμαντής τόνισε τέλος ότι η παράταξη είναι πολυσυλλεκτική και δεν κάνει διακρίσεις σε χρώματα αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το χαμόγελο των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου