Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ "ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

Στη ΘΚ τηλεόραση είδαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κως Επενδυτική» , εμφανώς απολογούμενο, να παρουσιάζει δήθεν αδιάψευστα στοιχεία, για να αποκρούσει υποτίθεται, τα στοιχεία-φωτιά που αποκαλύψαμε.


Η προσπάθειά του εστιάστηκε μόνο στις μπογιές και τα ντουλάπια. Για τα άλλα που αποκαλύψαμε, κουβέντα! Όπως κουβέντα και για εισαγγελέα! Τα κατάπιαμε όλα!

Αλλά ακόμα και για τις μπογιές και τα ντουλάπια που έδειξαν, όλοι οι εργαζόμενοι και όλοι οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο της μαρίνας και της επισκευαστικής, γνωρίζουν ότι αυτά πήγαν πρόσφατα εκεί, ενώ ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος σε προγενέστερη δήλωσή του δήλωνε στη ΘΚ τηλεόραση, και είναι καταγεγραμμένο, ότι οι μπογιές βρίσκονται από την άνοιξη εκεί, απλώς δεν έβρισκαν μπογιατζή για να βάψει! Διευθύνων σύμβουλος, λοιπόν, καθώς και ο κρυπτόμενος δήμαρχος και πρόεδρος της « Κως Επενδυτική» είναι ολοφάνερο ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και πέφτουν από γκάφα σε γκάφα.

Αρνούνται ακόμα και στο μέλος του ΔΣ της εταιρείας και δημοτικό σύμβουλο της Ανθρώπινης Πόλης Ν. Παστρικό να δει τα τιμολόγια, τις προσφορές των εργολάβων και το πρωτόκολλο, ακόμα και μετά από τη γραπτή αίτηση , στην οποία τον υποχρέωσαν , όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέλη του ΔΣ οποιασδήποτε επιχείρησης ή εταιρείας δικαιούνται ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία.

Γιατί άραγε; Εμείς ξέρουμε ότι άμα είσαι καθαρός, τα δίνεις αμέσως. Ούτε προσχήματα χρειάζονται ούτε αιτήσεις! Δεν τους σώζει πια τίποτα! Στη συνείδηση του κόσμου έχουν ήδη καταδικαστεί! Το μόνο που θα τους απαλύνει είναι ο ορκωτός λογιστής, ο εισαγγελέας και ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης! Γιατί δεν παν εκεί; Και κάτι άλλο, κ. Κυρίτση: Άλλα δείγματα γραφής δίνει ο κ. Παπανδρέου και άλλα πράττετε εσείς!



Όσον αφορά δε το παραμύθι για συμφέροντα που επιβουλεύονται τη μαρίνα και επιδιώκουν την ιδιωτικοποίησή της, όλος ο κόσμος «τόχει τούμπανο» ότι οι μόνοι που άφησαν ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο , είστε εσείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου