Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

Το τι ακούσαμε και είδαμε στον τελευταίο και τον πιο φουσκωμένο από όλους προϋπολογισμό, αυτής της δημοτικής αρχής, δεν περιγράφεται. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν!


Υποσχεθήκαμε στους πάντες τα πάντα! Ακόμα και τακτοποίηση αυθαιρέτων υποσχεθήκανε οι …αυθαίρετοι! Εκεί, όμως, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ήταν όταν το έπαιξαν Μάρθα Βούρτση, Λυπηθείτε μας, έλεγαν ! Εμείς δεν πειράξαμε κανέναν! Δεν κάναμε κακό σε κανέναν! Δεν ειρωνευτήκαμε κανέναν! Δε μειώσαμε κανέναν! Δεν απαξιώσαμε κανέναν! Δεν κυνηγήσαμε κανέναν! Δεν προσβάλαμε κανέναν! Είμαστε θύματα και όχι θύτες! Είμαστε και καλοί Χριστιανοί!

Επί της ουσίας πρόκειται περί ενός πλασματικού προϋπολογισμού, του οποίου το πραγματικό ύψος ανέρχεται στα 26.000.000 ευρώ και όχι στα 50.000.000 που γράφουν, αφού έχουν συμπεριλάβει 13.000.000 ευρώ ως εισπρακτέα υπόλοιπα παρελθόντων ετών και τα οποία και οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν πρόκειται να τα εισπράξουν( από 10.000.000 ευρώ, παρακαλώ, που ήταν πέρυσι, πράγμα που σημαίνει κακοδιαχείριση μια και τα αυξάνουν αντί να τα μειώνουν) και έχουμε και την κατά μέσο όρο απόκλιση του 26%, όπως λέει η Στατιστική, με βάση την τελευταία πενταετία.

Μίλησαν για το μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο που μάζεψαν, αλλά δεν είπαν πώς το μάζεψαν και πολύ περισσότερο δεν είπαν γιατί το εμφάνισαν τώρα που είναι προεκλογική περίοδος(φυσικά πήραν πληρωμένη απάντηση) και επιπλέον καπηλεύτηκαν για άλλη μια φορά τα μεγάλα έργα ( Χάνι, Σφαγεία, ΧΥΤΑ κ.ά.), που ξέρουν πολύ καλά ότι τα βρήκαν ξεκινημένα από άλλους (και μάλιστα τα δύο τελευταία είναι και διαδημοτικά ), τα χρηματοδοτούν κράτος και ΘΗΣΕΑΣ και απλώς τα συνεχίζουν αυτοί. Μείωσαν την επιχορήγηση για τον Τουρισμό και τον Αθλητισμό, αλλά φρόντισαν να αυξήσουν την επιχορήγηση για τη ΔΗΜ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 500.000 ευρώ για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον γκεμπελισμό της και παράλληλα να δώσουν 300.000 ευρώ για ένα γλυπτό και σιντριβάνι στην είσοδο της πόλης και 155.000 ευρώ συνολικά για φυτά και διακοσμητικά στοιχεία στη Β. Γεωργίου.

Αποφάσισαν να στενέψουν και τη Θεμιστοκλέους από τον Αγ. Παύλο και πέρα ψηφίζοντας ένα κονδύλι της τάξης των 632.000 ευρώ και να γεμίσουν και να καταστρέψουν ολοσχερώς την παραλία από τη ΔΕΗ μέχρι του Μπαρμπαγιάννη με τρεις σειρές μπετόν (πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο-πεζόδρομο) και τοιχίο στην άκρη ψηφίζοντας ένα αρχικό κονδύλι 200.000 ευρώ.

Θυμήθηκαν και τους πρ. εργαζόμενους του Λατομείου, τώρα .όμως που παρενέβησαν τα δικαστήρια, αλλά ξέχασαν και ούτε ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για εισαγγελέα στη μαρίνα ( ο τρόμος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό τους - ψέλλισαν μόνο κάτι για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής) και παραδέχτηκαν ότι έλεγαν ψέματα ότι πήγαν την υπόθεση των κόμβων στη δικαιοσύνη. Είπαν ότι θα την πάνε τώρα! Είπαμε και το ξαναλέμε : Δεν τους σώζει τίποτα! Στη συνείδηση του κόσμου είναι ήδη καταδικασμένοι και ο εισαγγελέας έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου