Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ!!! Εμπρός Προς Τα Πίσω...

Aργήσαμε να αναρτήσουμε τα σχόλια και τις απόψεις μας για το "προσπέρασμα" στο θέμα των Αποκαλύψεων-φωτιά για τη Μαρίνα τύπου "αστε το για αργότερα" μέχρι να τα "συγ-καλύψουμε"...διότι μας έλουσε "κρύος ιδρώτας"... μόλις ακούσαμε τον Τρισμέγιστο Αρχοντα να απειλεί για άλλη μια φορά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! (αουα λεονταρισμοί...) ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (όπως έκαναν συστηματικά εκείνος και ο πολιτικός του κλώνος η Αυτού Μεγαλειότητα με τους προηγούμενους...)


http://www.aegeanews24.gr/Παράλληλα ετοιμάσαμε καλού κακού τις βαλίτσες μας για παν ενδεχόμενο όταν τον ακούσαμε να εκστομίζει ότι όλες αυτές οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ- ΚΑΛΗ ΩΡΑ- ΓΙΑ "ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ "ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΛΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΙ ΒΛΟΣΥΡΟ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΥΦΟΣ διατύπωσε τέλος την "προειδοποίηση" ότι αν συνεχιστούν οι αποκαλύψεις από αύριο η εταιρία θα διασφαλίσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα της. Με άλλα λόγια δηλαδή σταματήστε τώρα γιατί θα "πέσουν" μηνύσεις... (τέτοια λέει κάθε φορά στην Αντιπολίτευση και βάζει την ουρά στα σκέλια). ..Ετσι πείστηκαν να περιμένουν λέει να ρθει η μελέτη σκοπιμότητας για την επέκταση της Μαρίνας κάνοντας γαργάρα όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη δημοσιογραφική έρευνα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ...

Παρά την προσπάθεια του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου που επέμεινε δεν τόλμησαν να πουν το παραμικρό ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΩΝ και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...

Υ.Γ.Κι ύστερα κατηγορούν τον Καϊσερλη που είναι της γραμμής του ρήτορα γερο-Παπανδρέου "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου