Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Γιατί δεν απαντούν; ποιούς κοροϊδεύουν;

Πού θα την ρίξουν την «καυτή πατάτα» ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Κως Επενδυτική ΑΕ» Ν. Κανταρζής για τα ανείσπραχτα τιμολόγια πελατών της μαρίνας που, ενώ εκδόθηκαν, δεν εστάλησαν ποτέ προς είσπραξη για όλο το 2009 ,με ακόμα πιο τραγικό ότι έχει καταβληθεί από την εταιρεία ο ΦΠΑ!


Οι πελάτες της εν λόγω εταιρείας δε δέχονται πλέον να τους αποσταλούν τα τιμολόγια με τις παρελθούσες ημερομηνίες, διότι , όπως όλοι γνωρίζουμε τα τιμολόγια περνώνται στα βιβλία εντός μηνός από της εκδόσεώς τους. Ποιος πελάτης λοιπόν θα θέλει να υποστεί κυρώσεις?

Ταυτόχρονα το ρεπορτάζ (AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ) της διαδικτυακής εφημερίδας aegeanews24,gr μιλάει και για ανείσπραχτα ενοίκια από κατάστημα που ενοικιάζει η εταιρεία μέσα στη ζώνη της μαρίνας, για ανείσπρακτα τέλη ελλιμενισμού και επισκευών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και αφορούν αποκλειστικά τη δημοτική αρχή και κανένα άλλο! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Κι ενώ το θέμα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από λογιστικό έλεγχο τις τελευταίες μέρες, δήμαρχος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος αντιδήμαρχος Οικονομικών «τρέχουν και δε φτάνουν» μήπως και βρουν πώς κατάφεραν μια τόσο συγκροτημένη επιχείρηση να τη διαλύσουν!!

Καταγγέλλουμε τη στάση του δημάρχου Κω, που ενώ, όπως λέει σε συνεντεύξεις του ο Ν. Κανταρζής, ήταν ενημερωμένος για την κακοδιαχείριση, απαξιούσε να ασχοληθεί. Το λιγότερο που του αναλογεί είναι η ευθύνη κακοδιαχείρισης της εταιρείας, αποδεικνύοντας ότι οι πάνω από 270 χιλιάδες ευρώ σε τιμολόγια προς εταιρείες και οι 70 χιλιάδες για ανείσπραχτα ενοίκια, είναι σημαντικοί λόγοι που πρέπει να τον κάνουν να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει, τι ακριβώς συμβαίνει , στον Κωακό λαό!!!

Την ίδια στιγμή, οι ενέργειες Κυρίτση-Κανταρζή, στόχο έχουν να επιρρίψουν ευθύνες στο διευθυντή και σ’ άλλους υπαλλήλους, προσπαθώντας, όπως συνηθίζουν, να «θολώσουν το τοπίο» και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Ποιόν κοροϊδεύουν; Γιατί παίρνουν το βιβλίο πρωτοκόλλου από το διευθυντή , ενώ τον κατηγορούν ότι εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντα του.? Γιατί δεν του επιτρέπουν να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ; Γιατί δε δημοσιοποιούν την επιστολή που εστάλη από τον Κανταρζή στον δήμαρχο με την οποία επιρρίπτει ευθύνες ο διευθύνων σύμβουλος για την κατάσταση στο Γιώργο Κυρίτση, ενώ τον προειδοποιούσε για το τι θα επακολουθήσει; Για πόσο διάστημα θα «πληρώνουν» οι δημότες της Κω τα εσωτερικά τους προβλήματα ως δημοτική αρχή; Την αντιδημοκρατική, αυταρχική και επικίνδυνη συμπεριφορά του δημάρχου ενάντια στο συμφέρον των δημοτών ;

Να μας απαντήσουν , διότι οι δημότες δικαιούνται σαφείς και υπεύθυνες απαντήσεις από τη δημοτική αρχή στα σκάνδαλα κακοδιαχείρισης που σκάνε σαν «βόμβες» δίπλα τους. Και όχι κοροϊδία με ρεπορτάζ από τη Θου-Κου ανελκύσεων σκαφών… Ντροπή! Δεν αξίζουν, όλοι το παραδέχονται, τέτοιοι πολιτικοί καθοδηγητές στο λαό της Κω!

Πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε ένα ακόμη σκάνδαλο, στον ίδιο χώρο, που χρήζει και ποινικού κολασμού από τη μεριά της δημοτικής αρχής και του «γυμνού» πολιτικά «βασιλιά-δημάρχου» Γιώργου Κυρίτση.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ "ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

Στη ΘΚ τηλεόραση είδαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κως Επενδυτική» , εμφανώς απολογούμενο, να παρουσιάζει δήθεν αδιάψευστα στοιχεία, για να αποκρούσει υποτίθεται, τα στοιχεία-φωτιά που αποκαλύψαμε.


Η προσπάθειά του εστιάστηκε μόνο στις μπογιές και τα ντουλάπια. Για τα άλλα που αποκαλύψαμε, κουβέντα! Όπως κουβέντα και για εισαγγελέα! Τα κατάπιαμε όλα!

Αλλά ακόμα και για τις μπογιές και τα ντουλάπια που έδειξαν, όλοι οι εργαζόμενοι και όλοι οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο της μαρίνας και της επισκευαστικής, γνωρίζουν ότι αυτά πήγαν πρόσφατα εκεί, ενώ ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος σε προγενέστερη δήλωσή του δήλωνε στη ΘΚ τηλεόραση, και είναι καταγεγραμμένο, ότι οι μπογιές βρίσκονται από την άνοιξη εκεί, απλώς δεν έβρισκαν μπογιατζή για να βάψει! Διευθύνων σύμβουλος, λοιπόν, καθώς και ο κρυπτόμενος δήμαρχος και πρόεδρος της « Κως Επενδυτική» είναι ολοφάνερο ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και πέφτουν από γκάφα σε γκάφα.

Αρνούνται ακόμα και στο μέλος του ΔΣ της εταιρείας και δημοτικό σύμβουλο της Ανθρώπινης Πόλης Ν. Παστρικό να δει τα τιμολόγια, τις προσφορές των εργολάβων και το πρωτόκολλο, ακόμα και μετά από τη γραπτή αίτηση , στην οποία τον υποχρέωσαν , όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέλη του ΔΣ οποιασδήποτε επιχείρησης ή εταιρείας δικαιούνται ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία.

Γιατί άραγε; Εμείς ξέρουμε ότι άμα είσαι καθαρός, τα δίνεις αμέσως. Ούτε προσχήματα χρειάζονται ούτε αιτήσεις! Δεν τους σώζει πια τίποτα! Στη συνείδηση του κόσμου έχουν ήδη καταδικαστεί! Το μόνο που θα τους απαλύνει είναι ο ορκωτός λογιστής, ο εισαγγελέας και ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης! Γιατί δεν παν εκεί; Και κάτι άλλο, κ. Κυρίτση: Άλλα δείγματα γραφής δίνει ο κ. Παπανδρέου και άλλα πράττετε εσείς!



Όσον αφορά δε το παραμύθι για συμφέροντα που επιβουλεύονται τη μαρίνα και επιδιώκουν την ιδιωτικοποίησή της, όλος ο κόσμος «τόχει τούμπανο» ότι οι μόνοι που άφησαν ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο , είστε εσείς!

ΠΟΙΕΣ ΟΙ "ΣΚΑΣΤΕΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ;;; Αλληλοαπειλές και αλληλοεκβιασμοι!!!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ " KAMOΡΑ" (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ...) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ "ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.




ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ) ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΜΑΡΙΝΑ ;;;

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΤΣΙΣΕΙ" ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ "ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;

ΟΙ ΜΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ...

KAI OΙ ΔΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ aegeanews24.gr ΚΑΙ ΤΟΝ Α. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...



ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ:

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ"...

ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (εδώ θα είμαστε άλλωστε) ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΑΝΕ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ...



*καλά για τις ΚΑΜΕΡΕΣ που παρακολουθούν τους εργαζόμενους δεν το συζητάμε

απορούμε όμως για την περίεργη σιωπή ορισμένων σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα ...





ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ/ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..." ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ" ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΟΨΟΥΝ" ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ...

Γιάννης Κιάρης

"ΑΠΑΙΧΤΕΣ" ΑΤΑΚΕΣ... Φοβερό φινάλε...Οne man show!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ (και ύφος "Μάρθα Βούρτση...") :


"ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..." (χωρίς να τον ρωτάνε;;; Aπαράδεκτον και ανεπίτρεπτον)...



"ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... "(στραβοί είσαστε;)



"ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..."(τους εξής δεκαπέντε Θ. Κ. Γ. Φ.κλπ...)



"ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΑ Η ΜΑΝΑ ΚΩΣ..."(μαμά ο Κυρίτσης...)



"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..."(όχι δα...έλα Αλέκο...)



"ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..."(μπράβο μνήμη...)



(ΠΡΟΣ Α. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ)"NΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΟΜΕΝΟ..."(παλιά μου τέχνη...)



"ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΚΩΣ ΦΩΣ..."(ωχ το μάτι μου...)



"ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ..."(άνοιξε το παραθυρο να μπει...)



"ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..."(μη χειρότερα...λέτε να κανε το εμβόλιο;)



"ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ..."(ξαναέλα Αλέκο...)



"ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΡΗΣΗ Η ΛΕΧΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ..."(μάγος είσαι...)



"ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..."(είπα κι εγώ...)



ΤΟ "ΓΥΡΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 49 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 80..."(τα ρέστα δικά σας...)



"ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ..." (καλά το LIVE "κράξιμο" που του ριξαν Χατζημάρκος, Χαλκιδιός, Βρακίδης, Σαράντης απ την εκπομπή του Τερη στο "Κόσμος" δεν το πήρε χαμπάρι...)



"OI MEΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ/ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΥΣ..." (απ το τέλος...)

σ.σ. συμπληρώστε εσείς τις υπόλοιπες... μην τα/τις χάνετε αυτοί τα χουν χαμένα...

Ο Γ-Α-Π ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ... Ο "ΕΞ-ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ" με τα"Λασπόλουτρα" Ειπε ο γαιδαρος...

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" (σιγά τα ωά...) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΙ...


ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΓΕΛΟΙΟΣ Γ-Α-Π (τρεις είναι αλλά ο "μεγάλος" εχει το αρχηγιλίκι και το ταλεντο στην χοντροκομμένη -σαν κι αυτόν- ειρωνία...)

ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ...

ΕΙΠΕ Ο ΑΣΒΟΣ... ΤΟΝ ΚΙΑΡΗ ΑΣΒΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΟΡΓΙΟ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΣΗ;;; KAI ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ (ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ...)

ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΙΧΑΛΑ) ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;;



ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ε ;;;



TI ΛΕΣ "ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ";;;

ΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΣ...

ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΒΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ TΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ AEGEANEWS24.GR ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΕΙΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ (σε φάγανε οι γάτες φουσκοποντικέ και που να μαθεις ποιες ειναι κακέ αντιγραφέα άντε βγάλε και το δικό σου site να δούμε)!!!

ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ "ΡΙΞΕΙΣ" ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ...

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΕΙ...



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ... ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ "ΕΞ-ΑΓΙΑΣΜΕΝΕ" ΜΟΥ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟ (τον έχεις και φωτο στη χαζοστήλη σου ως ομοιος τον όμοιο...)







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΓΚΩΔΕΣ ΣΩΜΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΚΝΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΑΡΗ Η ΣΤΟΝ Γ-Α-Π (Αν θες βαζουμε και τις φωτογραφίες μας να σε διευκολύνω...)





•Ασβός - Βικιπαίδεια

Ζώο θηλαστικό, που ανήκει στην τάξη των Σαρκοφάγων, της οικογενείας των Μουστελιδών. Το σώμα του έχει μήκος 60 εκατ. και η ουρά του 20 εκατ. Το κεφάλι του είναι μακρουλό και καταλήγει σε ρύγχος. Έχει δυνατά δόντια (για να ροκανίζει από παντού...), μάτια μάλλον μικρά, τα αυτιά του είναι στρογγυλωπά και έχουν κλίση προς τα πλάγια. Το σώμα του είναι χοντρό, τα πόδια του κοντά και δυνατά. Έχει πέντε δάκτυλα με μακριά κυρτά νύχια που τον βοηθούν πολύ στο σκάψιμο.



Όλο του το σώμα είναι καλυμμένο από πολύ πυκνό τρίχωμα, που είναι πολύ μακρύ στην ουρά. Το χρώμα της πλάτης του και των πλευρών του είναι γκρίζο και το κάτω μέρος του σώματός του μαύρο. Στο κεφάλι έχει δύο μαύρες γραμμές, που απλώνονται από τη μύτη προς τα αυτιά.



Ζει στα δάση της Ευρώπης και της Ασίας, μόνος του σαν ερημίτης. Σε μέρη προφυλαγμένα σκάβει μια ευρύχωρη φωλιά, που αποτελείται, από ένα μεγάλο διάδρομο και άλλους μικρότερους, που χρησιμεύουν και για να παίρνει αέρα, αλλά και για να φεύγει από αυτούς σε περίπτωση κινδύνου (βλέπε χώρο ραδιο-ταξί...).



Ο ασβός είναι νυκτόβιο ζώο. Όταν δύσει ο ήλιος, βγαίνει να αναζητήσει την τροφή του. Αυτή αποτελείται κυρίως από έντομα, σκουλήκια, σαλιγκάρια του αρέσει πάρα πολύ το μέλι και δεν περιφρονεί τις ρίζες και τους καρπούς. Κατά το τέλος του φθινοπώρου κλείνεται στη φωλιά του, όπου κοιμάται σχεδόν όλο το χειμώνα.



Τον ασβό τον κυνηγούν(για όσα καλά έκανε στους δημότες...) για το δέρμα του και για το τρίχωμα της ουράς του, που χρησιμεύει στην κατασκευή μαλακών πινέλων ζωγραφικής



Αναγνώριση: Είναι ζώο εύρωστο, με κοντά πόδια. Το χαρακτηριστικό του είναι το καφέ χρώμα της πλάτης και το μαύρο της κοιλιάς του. Το κεφάλι είναι λευκό στη μέση και στα πλάγια, όμως το λευκό διακόπτεται από δύο μαύρες γραμμές που καλύπτουν τα μάτια και τη βάση των αυτιών. Έχει μήκος σώματος 70 περίπου εκ. και ουράς 15 εκ.







Αναγνώριση: Είναι ζώο εύρωστο, με κοντά πόδια. Το χαρακτηριστικό του είναι το καφέ χρώμα της πλάτης και το μαύρο της κοιλιάς του. Το κεφάλι είναι λευκό στη μέση και στα πλάγια, όμως το λευκό διακόπτεται από δύο μαύρες γραμμές που καλύπτουν τα μάτια και τη βάση των αυτιών. Έχει μήκος σώματος 70 περίπου εκ. και ουράς 15 εκ.



Αναγνώριση: Είναι ζώο εύρωστο, με κοντά πόδια. Το χαρακτηριστικό του είναι το καφέ χρώμα της πλάτης και το μαύρο της κοιλιάς του. Το κεφάλι είναι λευκό στη μέση και στα πλάγια, όμως το λευκό διακόπτεται από δύο μαύρες γραμμές που καλύπτουν τα μάτια και τη βάση των αυτιών. Έχει μήκος σώματος 70 περίπου εκ. και ουράς 15 εκ.



Αναγνώριση: Είναι ζώο εύρωστο, με κοντά πόδια. Το χαρακτηριστικό του είναι το καφέ χρώμα της πλάτης και το μαύρο της κοιλιάς του. Το κεφάλι είναι λευκό στη μέση και στα πλάγια, όμως το λευκό διακόπτεται από δύο μαύρες γραμμές που καλύπτουν τα μάτια και τη βάση των αυτιών. Έχει μήκος σώματος 70 περίπου εκ. και ουράς 15 εκ.

ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΨΑΧΝΕ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;;;

"Λάδι" πάνε να βγούνε ο ίδιος και η δημοτική αρχή με εικοσάλεπτη και βάλε...συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση ο κ. Κανταρζής που δεν εμφανίστηκε χθες στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ όπως είχε αρχικά συμφωνήσει μεθοδεύοντας όπως σας είχαμε πει την επιχείρηση "όλα πάνω στο ("παιδάκι" όπως τον αποκαλεί απαξιωτικά) Διευθυντή της Μαρίνας (το εξιλαστήριο θύμα)...




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: TOTE TI ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ (σας είδαν υπάλληλοι της εταιρίας) TI ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΩΞΕ Ο Κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ;;;



ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ (ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ) ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ κ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;;



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΤΕ "ΠΑΡΕΙ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ (το επέστρεψε ο Κυρίτσης μετά τις Αποκαλύψεις) ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;;;



ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ Η ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ (ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ);;;



ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ;;; TO Δ.Σ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ;;;



ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ;;;



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ:;;



AΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ(τόσα χρόνια άλλα λέγατε...) ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ Η ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ" ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;;;



ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΝΤΕ ΛΟΥNT) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;



ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΔΩ KΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ;;;



ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ;



σ.σ. Τις Αποκαλύψεις μας για όσα απίστευτα συμβαίνουν στη Μαρίνα της Κω εκτός από τα Δωδεκανησιακά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν επίσης πανελλαδικά ειδησεογραφικά blogs και όχι μόνο...



Γιάννης Κιάρης

Φακελος ΜΑΡΙΝΑ EΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ!!! Θα Aπαντήσει κανείς;;;

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.


ΟΧΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ κ. ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...



Πέντε ερωτηματάκια μόνο (να μην σας κουράζουμε κιόλας όπως τις προηγούμενες φορές) και αν θέλετε απαντάτε έστω μέσα απ τη Δημοτική Τηλεόραση (να μην δίνουμε και λαβές στους "εχθρους της Κω")...



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑIΡΙΑ (SUPER JET HELLAS) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Εφημερίδα ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ 11/6/2009) ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ (σβήσαμε το επώνυμο της)Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ;;;



EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ;;;



ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ;;;



ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ;;;



ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ;;;

"ΣΗΜΕΙΑ & ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ"...

"ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ"-"σημεία και τέρατα"... χαρακτήρισε όσα ανήκουστα συμβαίνουν στην ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε. ο Επικεφαλής στην Ανθρώπινη Πόλη Α.Χατζηνικολάου, καλώντας τον Εισαγγελέα να παρέμβει.


Πλαισιωμένος από δύο στελέχη της Παράταξης του που ανήκουν στον κομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον Νίκο Χατζηδιαμαντή του οποίου την υποψηφιότητα ανακοίνωσε για πρώτη φορά σήμερα και τον Σταμάτη Καμπουράκη.

Ο κ.Χατζηνικολάου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα ¨εκπληκτικά" διαδραματίζονται καταγγέλοντας ότι η συγκεκριμμένη Κυρία που εργάζεται και αμοίβεται παράνομα

στη Μαρίνα με μια αρχική δίμηνη σύμβαση είναι το λύσε και το δέσε στην επιχείρηση εκτοπίζοντας ακόμα και τον Διευθυντή τον οποίο απαξιώνουν παίρνοντας του το βιβλίο Πρωτοκόλλου και δεν τον καλούν ποτέ στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποφεύγουν να στείλουν πρόσκληση επίσης για τις συνεδριάσεις στον εκπρόσωπο της μειοψηφίας δημοτικό σύμβουλο Νίκο Παστρικό ή τον καλούν τελευταία στιγμή...

Η Ανθρώπινη Πόλη θα αποφασίσει αν τελικά ο κ.Παστρικός παραιτηθεί μετά απόλα αυτά καθώς δεν επιθυμούν να τους αφήσουν χωρίς εκπροσώπηση "για να αλωνίζουν μόνοι τους"...



"ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΔ>ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ..."

Για το νέο "ιδιωτικό λιμάνι" στο Μαστιχάρι (εμπορικό και επιβατηγό) που όπως κατήγγειλε προωθεί η Δημοτική Αρχή για συγχρηματοδότηση με τον κ.Βγενόπουλο... κάλεσε την τοπική κοινωνία να αντιδράσει δυναμικά επικαλούμενος το παράδειγμα της Σαντορίνης που η τοπική αγορά επλήγη από την κατασκευή νέου λιμανιού 30 χλμ μακριά απ την πόλη.

Κατέθεσε τέλος την πρόταση που έχουν εκφράσει ντόπιοι καπετάνιοι για επέκταση της πολεμικής σκάλας και δημιουργία κάθετου μώλου προς το λιμάνι εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τρείς πλαγιοδετήσεις κρουαζιεροπλοίων και μικρή Μαρίνα στο εσωτερικό προς το Κάστρο.

"καλωσορίζουμε τον κ. Καϊσερλη"

Ο Σ. Καμπουράκης εξέφρασε την ανησυχία που όπως τόνισε έχουν πολλοί νέοι άνθρωποι για σοβαρά ζητήματα Δημοκρατίας στην Πόλη χαρακτηρίζοντας την τοπική κοινωνία "καζάνι που βράζει" . Για τον κομματικό του χώρο και τον Κ.Καίσερλη απάντησε ότι είναι συναγωνιστές από άλλη παράταξη ο ίδιος σε αυτή που επέλεξε επειδή όπως είπε κοιτά τον άνθρωπο.

Ο Ν.Χατζηδιαμαντής τόνισε τέλος ότι η παράταξη είναι πολυσυλλεκτική και δεν κάνει διακρίσεις σε χρώματα αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το χαμόγελο των πολιτών.

ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

Το τι ακούσαμε και είδαμε στον τελευταίο και τον πιο φουσκωμένο από όλους προϋπολογισμό, αυτής της δημοτικής αρχής, δεν περιγράφεται. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν!


Υποσχεθήκαμε στους πάντες τα πάντα! Ακόμα και τακτοποίηση αυθαιρέτων υποσχεθήκανε οι …αυθαίρετοι! Εκεί, όμως, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ήταν όταν το έπαιξαν Μάρθα Βούρτση, Λυπηθείτε μας, έλεγαν ! Εμείς δεν πειράξαμε κανέναν! Δεν κάναμε κακό σε κανέναν! Δεν ειρωνευτήκαμε κανέναν! Δε μειώσαμε κανέναν! Δεν απαξιώσαμε κανέναν! Δεν κυνηγήσαμε κανέναν! Δεν προσβάλαμε κανέναν! Είμαστε θύματα και όχι θύτες! Είμαστε και καλοί Χριστιανοί!

Επί της ουσίας πρόκειται περί ενός πλασματικού προϋπολογισμού, του οποίου το πραγματικό ύψος ανέρχεται στα 26.000.000 ευρώ και όχι στα 50.000.000 που γράφουν, αφού έχουν συμπεριλάβει 13.000.000 ευρώ ως εισπρακτέα υπόλοιπα παρελθόντων ετών και τα οποία και οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν πρόκειται να τα εισπράξουν( από 10.000.000 ευρώ, παρακαλώ, που ήταν πέρυσι, πράγμα που σημαίνει κακοδιαχείριση μια και τα αυξάνουν αντί να τα μειώνουν) και έχουμε και την κατά μέσο όρο απόκλιση του 26%, όπως λέει η Στατιστική, με βάση την τελευταία πενταετία.

Μίλησαν για το μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο που μάζεψαν, αλλά δεν είπαν πώς το μάζεψαν και πολύ περισσότερο δεν είπαν γιατί το εμφάνισαν τώρα που είναι προεκλογική περίοδος(φυσικά πήραν πληρωμένη απάντηση) και επιπλέον καπηλεύτηκαν για άλλη μια φορά τα μεγάλα έργα ( Χάνι, Σφαγεία, ΧΥΤΑ κ.ά.), που ξέρουν πολύ καλά ότι τα βρήκαν ξεκινημένα από άλλους (και μάλιστα τα δύο τελευταία είναι και διαδημοτικά ), τα χρηματοδοτούν κράτος και ΘΗΣΕΑΣ και απλώς τα συνεχίζουν αυτοί. Μείωσαν την επιχορήγηση για τον Τουρισμό και τον Αθλητισμό, αλλά φρόντισαν να αυξήσουν την επιχορήγηση για τη ΔΗΜ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 500.000 ευρώ για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον γκεμπελισμό της και παράλληλα να δώσουν 300.000 ευρώ για ένα γλυπτό και σιντριβάνι στην είσοδο της πόλης και 155.000 ευρώ συνολικά για φυτά και διακοσμητικά στοιχεία στη Β. Γεωργίου.

Αποφάσισαν να στενέψουν και τη Θεμιστοκλέους από τον Αγ. Παύλο και πέρα ψηφίζοντας ένα κονδύλι της τάξης των 632.000 ευρώ και να γεμίσουν και να καταστρέψουν ολοσχερώς την παραλία από τη ΔΕΗ μέχρι του Μπαρμπαγιάννη με τρεις σειρές μπετόν (πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο-πεζόδρομο) και τοιχίο στην άκρη ψηφίζοντας ένα αρχικό κονδύλι 200.000 ευρώ.

Θυμήθηκαν και τους πρ. εργαζόμενους του Λατομείου, τώρα .όμως που παρενέβησαν τα δικαστήρια, αλλά ξέχασαν και ούτε ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για εισαγγελέα στη μαρίνα ( ο τρόμος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό τους - ψέλλισαν μόνο κάτι για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής) και παραδέχτηκαν ότι έλεγαν ψέματα ότι πήγαν την υπόθεση των κόμβων στη δικαιοσύνη. Είπαν ότι θα την πάνε τώρα! Είπαμε και το ξαναλέμε : Δεν τους σώζει τίποτα! Στη συνείδηση του κόσμου είναι ήδη καταδικασμένοι και ο εισαγγελέας έρχεται!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ Η ΔΗΜOΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΕΔ...

Το ΕΒΕΔ, μετά τα διαφημιστικά σποτ με τα οποία προέβαλλε την Κω στα κεντρικά κανάλια το καλοκαίρι, έρχεται τώρα να προσφέρει άλλη μια μεγάλη υπηρεσία στο νησί μας με τη δημιουργία ενός πολύ όμορφου site με το οποίο η Κως θα προβάλλεται σε όλο τον κόσμο μέσα από το Διαδίκτυο. Συγχαίρουμε το ΔΣ και τα μέλη του ΕΒΕΔ γι’ αυτές τους τις πρωτοβουλίες και τους δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θέματα που τους απασχολούν. Καλούμε δε τους ΟΤΑ του νησιού να αγκαλιάσουν την τελευταία ενέργεια του ΕΒΕΔ και να έρθουν σε συνεργασία για περαιτέρω ενίσχυσή της. Ιδιαίτερα καλούμε τη Δημοτική Αρχή της Κω να μην απαξιώνει τέτοιους φορείς, αλλά τουναντίον να επιδιώκει συνεργασία μαζί τους, να συζητά, να ακούει τα αιτήματά τους και να τους δίνει άμεσα ό,τι στοιχεία ζητούν και που τους αφορούν. Γι’ αυτό, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση και πρόφαση ,πρέπει όχι μόνο να δώσει άμεσα τα στοιχεία που ζητά το ΕΒΕΔ για το ΔΗΦΟΔΩ , αλλά και να καθίσει να συζητήσει με τους επαγγελματίες του νησιού , διότι ο φόρος αυτός έχει στρεβλώσεις, οι οποίες δημιουργούν ανισότητες που πρέπει να εξεταστούν , πριν κάποιοι αντιδράσουν διαφορετικά με αποτέλεσμα ο σημαντικότατος αυτός φόρος για τους ΟΤΑ Δωδ/σου να καταρριφτεί. Ας δει λοιπόν την πραγματικότητα κατάματα η Δημ. Αρχή και να ενεργήσει άμεσα προς την κατεύθυνση αυτή!

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ... ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ "ΒΕΝΕΤΙΑ" Η ΚΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ...

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;




H TEXNIKH ΑΣΤΟΧΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ) ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΜΙΚΡΗ Η ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ "ΝΕΕΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;

Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΤΙΣ "ΝΕΕΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. (ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ)


ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ/ΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΟ;;;



ΣΤΟ 9 ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 3 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ (ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...) ΚΑΙ 6 ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΜΕΛΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο/Η ΔΙΕΥΘΥΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ TOYΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ... ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ...







σ.σ. ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.(ΕΚΠΡ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.

ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ "ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ..." ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΕΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.TI ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;;;

Γ.Κ.

Αλλαξε παλι το τροπάρι... ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αν αποσυντεθεί ο κοινωνικός ιστός...

Αλλαξε παλι το τροπάρι... ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αν αποσυντεθεί ο κοινωνικός ιστός...



14/12/2009



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑΣ (μπρός-πίσω-πίσω-μπρος) ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ TV .

ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ειδικά εμείς ξέρεις πως σε φοβόμαστε... Aραγε για ποιους το λέει;;;)


ΣΗΡΙΑΛ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...
ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΒΙΝΤΕΟ...)ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (TV KOSMOS ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ AEGEANEWS24.GR) ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΞΩ...
ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΣΕ ΡΟΛΟ "ΚΑΛΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥ"... ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΤΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ AEGEANEWS24.GR KANONTAS TON AYSTRALO...
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ "ΔΙΑΧΥΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" ΑΓΝΟΗΣΕ(TA ΒΑΨΑΜΕ ΜΑΥΡΑ...) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ MAΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ (ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...)
ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ: (ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ...)
ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΙΩΜΕΝΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΕΡΑΜΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SYPER JET ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΧΥΣΚΑΦΟΣ TO OΠΟΙΟ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΔΕΟΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ TV AN KAI ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ...
ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ OFF KAMERA ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ: ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΩΣ"...
ΣΥΓΝΩΜΗ κ. ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ;;;

O EIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;; H ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;;; TO ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;;;

Ο διευθυντής της Μαρίνας σε ρόλο ρεσεψιονίστ την ώρα της συνεδριασης υπο το αγρυπνο βλεμα του "μεγάλου αδελφού"...

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (κάτω από το άρθρο) ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ (ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ aegeanews24.gr) ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ;;;

AN EINAI ETΣΙ (και μη χειρότερα δηλαδή...) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ" ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ;;;

EINAI KAKOBOYΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΜΗΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;







ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΚΩΟΙ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;







Τι σας λέγαμε ότι δεν ήταν μόνο οι: Mιχάλης Βογιατζής, Σεβαστιανός Μαραγκός, Κώστας Γύρας, Τάσος Ασλάνης και Γ. Καμπανής αυτοί που κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο της Κω αλλά και κάποιοι νέοι άνθρωποι...



Πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι απέσυραν ΄κι αυτοί την υποψηφιότητα τους μετά το έντονο παρασκήνιο που παρατηρήθηκε και ο κύριος λόγος οπως μας είπαν (γι αυτό και δεν αναφέρουμε τα ονόματα τους ) είναι για να μην χαρακτηριστούν "βαμμένοι κομματάνθρωποι" ή "δικά μας παιδιά"...



Να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για δύο τριαντάρηδες που έχουν σπουδάσει στην Αγγλία Διοίκηση Επιχειρήσεων ο ένας με Διδακτορικό και ο άλλος με δύο master... έχοντας εργασιακή εμπειρία σε μεγάλη εταιρία στο Λονδίνο.

Προσανατολίζονται λοιπόν τώρα να αναζητήσουν εργασία στον τουριστικό τομέα έχοντας καταθέσει ήδη τα βιογραφικά τους για διευθυντές μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.



Συμπέρασμα οι νέοι μας έχουν σοβαρό αισθητήριο, αρχές, αξιοπρέπεια

και δεν ψάχνουν πάντα γλείφοντας ή βάζοντας μέσο να "βολευτούν" σε κάποια θεση μόνο και μόνο επειδή έχει παχυλό μισθό ...



Πόσο δε μάλλον για την "ηλεκτρική" εν προκειμένω θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο με τόσα συμφέροντα που παίζονται, όπου αν κάποιος θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση μαζί τους...



Θυμηθείτε μόνο τους παλιούς "φουσκωμένους" προϋπολογισμούς του Νοσοκομείου που ήρθε είδε και έβγαλε φλύκταινες με όσα απίθανα συνέβαιναν ζητώντας περαιτέρω έρευνα ... κάποιος Υπουργός Υγείας (Ν. Κακλαμάνης) μόλις είχε αλλάξει η κυβέρνηση πριν μερικά χρόνια αλλά μέχρι εκεί...

Πως είπατε ;

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Για τη Μαρίνα... ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ (ΔΗΜΟΣ ΚΩ) Α.Ε. Η ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ :


YΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ κλπ ΑΝΩ ΤΩΝ 250.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (MEXΡΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ...



ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΤΕΛΟΫΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΘΕΣΗ;;;



ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΔΙΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;;;

MA ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ "ΜΑΥΡΑ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ...



ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.



ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SYPER JET Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ TO MAIO ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ(;) ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΥΤΟ...



ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;



ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ;;; TI EXOYN NA ΦΟΒΗΘΟΥΝ;;;



ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ Ο κ. ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΕΘΕΣΕ VETO ΝΑ ΜΗΝ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ.(τον άφησαν στη ρεσεψιόν) ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Ο κ. ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ;;;



ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΤΑΜΕ ΩΣ "ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ κ. ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ;;;



ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΕΡΑΣΑΚΙ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;;; ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;; ΕΙΣΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;;



ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΣΔΟΕ ΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ (;) ΑΠ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ (KAI ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΑΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο κ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ "ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ"...



ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (H OTI ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΗ) ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ;;;



ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ AYTO... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (!!!) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ...



ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ...

http://www.aegeanews24.gr/

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

Ακούγοντας το παραλήρημα του κ. Κανταρζή από ΘΚ τηλεοράσεως ζήτησα κι εγώ να παρέμβω τηλεφωνικά, όπως κι εκείνος. Μου αρνήθηκαν μεγαλοπρεπώς με το επιχείρημα ότι η κ. Παπαζαχαρίου είναι στον αέρα και δεν μπορεί. Μα πώς μπόρεσε ο κ. Κανταρζής? Και μη μας πει ότι η παρέμβασή του ήταν μαγνητοφωνημένη, γιατί έπεσε η γραμμή από το κινητό και τον ξανάβγαλε στον αέρα! Και αυτό το είδαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν ΘΚ. Επί της ουσίας,όμως , ο διευθύνων σύμβουλος τα παραδέχτηκε όλα, ψελλίζοντας απλώς κάποιες δικαιολογίες.


Και ερωτώ: Πώς γίνεται να υπάρχουν τόσες χιλιάδες ευρώ μπογιές, για παράδειγμα, στις αποθήκες, όπως λέει? Ο μπογιατζής φταίει που δε βρισκόταν? Ή πώς γίνεται, για παράδειγμα, για ντουλάπες και μπογιές να είναι ο ίδιος προμηθευτής? Ας αφήσει τις απειλές, γιατί σε εμένα δεν περνάνε και άμα τα στοιχεία είναι καθαρά, τότε ας τα στείλει στον εισαγγελέα, για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος!

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

http://www.aegeanews24.gr/

ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ!!! Εμπρός Προς Τα Πίσω...

Aργήσαμε να αναρτήσουμε τα σχόλια και τις απόψεις μας για το "προσπέρασμα" στο θέμα των Αποκαλύψεων-φωτιά για τη Μαρίνα τύπου "αστε το για αργότερα" μέχρι να τα "συγ-καλύψουμε"...διότι μας έλουσε "κρύος ιδρώτας"... μόλις ακούσαμε τον Τρισμέγιστο Αρχοντα να απειλεί για άλλη μια φορά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! (αουα λεονταρισμοί...) ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (όπως έκαναν συστηματικά εκείνος και ο πολιτικός του κλώνος η Αυτού Μεγαλειότητα με τους προηγούμενους...)


http://www.aegeanews24.gr/Παράλληλα ετοιμάσαμε καλού κακού τις βαλίτσες μας για παν ενδεχόμενο όταν τον ακούσαμε να εκστομίζει ότι όλες αυτές οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ- ΚΑΛΗ ΩΡΑ- ΓΙΑ "ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ "ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΛΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΙ ΒΛΟΣΥΡΟ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΥΦΟΣ διατύπωσε τέλος την "προειδοποίηση" ότι αν συνεχιστούν οι αποκαλύψεις από αύριο η εταιρία θα διασφαλίσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα της. Με άλλα λόγια δηλαδή σταματήστε τώρα γιατί θα "πέσουν" μηνύσεις... (τέτοια λέει κάθε φορά στην Αντιπολίτευση και βάζει την ουρά στα σκέλια). ..Ετσι πείστηκαν να περιμένουν λέει να ρθει η μελέτη σκοπιμότητας για την επέκταση της Μαρίνας κάνοντας γαργάρα όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη δημοσιογραφική έρευνα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ...

Παρά την προσπάθεια του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου που επέμεινε δεν τόλμησαν να πουν το παραμικρό ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΩΝ και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...

Υ.Γ.Κι ύστερα κατηγορούν τον Καϊσερλη που είναι της γραμμής του ρήτορα γερο-Παπανδρέου "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Για την «Κως Επενδυτική» Α.Ε.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΗΣ aegeanews24 :


Tρέχουν και δεν φτάνουν ο Δήμαρχος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Κως Επενδυτική Α.Ε. διότι ακούστε :ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ (ΕΝΩ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ )ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2009!!! (από τον Ιανουάριο!!!) KAI OXI MONO ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...AΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ (ανείσπρακτο) ΦΠΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ακομη δεν εχουν εισπραχθει τα ενοικια των καταστηματων όπως και τέλη ελλιμενισμού και επισκευών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη (κανονικό μπάχαλο δηλ.)

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από λογιστικό έλεγχο μόλις τις τελευταίες ημέρες και ο Δήμαρχος Κω σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των οικονομικών Αντιδήμαρχο Γ. Φουντωτό και τον Υπεύθυνο Δημοτικό Σύμβουλο της "επιχείρησης" προσπαθούν να

βρουν άκρη... έχοντας πάρει κυριολεκτικά φωτιά, καθώς τέτοια λειτουργία δεν έχει ξαναγίνει για μια επιχείρηση (που ήταν πραγματικά) "καύχημα"...

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ "ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ "ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ(όπως "λασπολόγησαν" παλαιότερα και με τον Ν. Σοφό για τον Εν. φορέα τουρισμού)ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ την ευθυνη πρεπει να αναλαμβάνουν πρωτίστως οι πολιτικοί προϊστάμενοι αν όχι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο κι αυτοί που κατέχουν τις "υπεύθυνες θέσεις" και αμοίβονται με τους ανάλογους μισθούς , καταθέτοντας τουλάχιστον τις παραιτήσεις τους ως ελάχιστο δείγμα ευθιξίας και όχι τα "εύκολα θύματα" και οι "αποκάτω"...



http://www.aegeanews24.gr/

"ΑΠΑΙΧΤΕΣ" ΑΤΑΚΕΣ... Φοβερό φινάλε...Οne man show!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ (και ύφος "Μάρθα Βούρτση...") :


"ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..." (χωρίς να τον ρωτάνε;;; Aπαράδεκτον και ανεπίτρεπτον)...

"ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... "(στραβοί είσαστε;)

"ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..."(τους εξής δεκαπέντε Θ. Κ. Γ. Φ.κλπ...)

"ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΑ Η ΜΑΝΑ ΚΩΣ..."(μαμά ο Κυρίτσης...)

"ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..."(όχι δα...έλα Αλέκο...)

"ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..."(μπράβο μνήμη...)

(ΠΡΟΣ Α. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ)"NΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΟΜΕΝΟ..."(παλιά μου τέχνη...)

"ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΚΩΣ ΦΩΣ..."(ωχ το μάτι μου...)

"ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ..."(άνοιξε το παραθυρο να μπει...)

"ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ..."(μη χειρότερα...λέτε να κανε το εμβόλιο;)

"ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ..."(ξαναέλα Αλέκο...)

"ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΡΗΣΗ Η ΛΕΧΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ..."(μάγος είσαι...)

"ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..."(είπα κι εγώ...)

ΤΟ "ΓΥΡΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 49 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 80..."(τα ρέστα δικά σας...)

"ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ..." (καλά το LIVE "κράξιμο" που του ριξαν Χατζημάρκος, Χαλκιδιός, Βρακίδης, Σαράντης απ την εκπομπή του Τερη στο "Κόσμος" δεν το πήρε χαμπάρι...)

"OI MEΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ/ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΥΣ..." (απ το τέλος...)

σ.σ. συμπληρώστε εσείς τις υπόλοιπες... μην τα/τις χάνετε αυτοί τα χουν χαμένα...
http://www.aegeanews24.gr/

ΑΤΥΧΕ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ..." ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ "ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..." ΠΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ KAI ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ...

ΣΚΗΝΙΚΟ "ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ" ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ"...

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ"- "ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ" ΤΗΣ Θ.Κ. ΤV ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ...)

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ Δ.Τ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ¨"ΠΙΣΤΕΥΩ..."(ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΄ΤΑΝΕ...)

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΡΟΝΙΟ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ( ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ KOTZAM ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;)

ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..."ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ..."



Σ.Σ. ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...http://www.aegeanews24.gr/

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ aegeanews24.gr ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ (Θ.Κ.) ΤV...

Εβαλε η Αυτού Υψηλότητα ο κ. Θαλασσινός ένα αθώο και "ανίδεο" πλάσμα (που προσωπικά εξακολουθούμε να τη συμπαθούμε κατανοώντας τις δυσκολίες που έχει περάσει κι είναι λογικό να εχει ανάγκη από αποκούμπι) να μας "χτυπήσει" δια του τύπου. Για να φοβηθούμε άραγε ; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...




Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο. Ενα "λασπόλουτρο" μας έκανε πιτσιλωτό σαν το κείμενο που της υπαγόρευσε με ασυναρτησίες συκοφαντίες διαστρεβλωμένα πράγματα και αρλούμπες σαν αυτές που μας συνηθίζει τόσο καιρό ως μέγας Αρχισυντάκτης και Αρχισυντονιστής μέσω της εξελισσόμενης από Δημοτική τηλεόραση σε ψηφιακή Θου Κου tv...



Ολα ωραία όλα ανθηρά! Αργήσατε! Σας περιμέναμε! Εξ άλλου ακόμα δεν αρχίσαμε...αλλά προς τι τόση φοβία και σπασμωδικότητα στις κινήσεις σας; Γιατί δεν βγαίνετε ανοιχτά να πείτε ο Κιάρης είναι έτσι ή αλλιώς να τακούσουν όλοι αν νομίζεται ότι τώρα θα μας μάθουν αφού λέει "χαθήκαμε";



Το πιο κουφό είναι το μάθημα δημοσιογραφίας που επιχειρεί να μας "παραδώσει"μέσω της εφημερίδας που γράφει. Οτι τάχα μου δεν προβάλλουμε την αντίθετη άποψη ΗΜΑΡΤΟΝ !...



Μετά απ αυτό το "βουλώνουμε" και δεν ξαναγράφουμε πια (πολύ θα το θέλανε)...

Σας προτρέπουμε μάλιστα να μην διαβάζεται aegeanews24.gr (κρυφά έτσι κι αλλιώς μες στις υπηρεσίες του Δήμου- τυπώνουν τα ρεπορτάζ και τα μοιράζουν στη ζούλα χέρι χέρι εκεί φτάσαμε...) να βλέπεται μόνο "Δημοτική"

(;) τηλεόραση που βγάζει πάντα τις αντίθετες απόψεις και σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία...



Οσο για σας που παραπονεθήκατε ότι δεν σας έδειξε Μαρίνα τόσες μέρες, σήμερα διαψευστήκατε . Εδειξε και με το παραπάνω την επισκευαστική ζώνη (που λειτουργεί "ρολόι"... ) με τον κ. Αντώνη Πατάκο που ανήκει και σε άλλη παράταξη (μπράβο σημειολογία!) να δίνει συνέντευξη για ένα σκάφος που έκανε λέει τον γύρο του κόσμου...(Α ναι και ο κ. δήμαρχος μόλις γράψαμε ότι κατοικοεδρεύει στη Μαρίνα κι εκεί θα τον βρίσκει όποιος τον ψάχνει βγήκε να τον δείξει η κάμερα παρέα με τον κ. Θαλασσινό στο έργο της ΔΕΥΑΚ που αλλάζει τους αμιαντοσωλήνες...)



Κι ύστερα μου λέτε για ρεμούλες κακολειτουργία και κακοδιαχείρηση στη Μαρίνα. Σκανδαλολόγοι! Αστειότητες και φαιδρότητες που τις αναπαρήγαγε και το "ΚΟΣΜΟΣ ΤV " χωρίς να ρωτήσει πάλι την αντίθετη άποψη της "λαλίστατης" και "λυρικής"(εκφράζεται και ποιητικά) δημοτικής μας αρχής (στα κλειστα τηλέφωνα)...



Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΛΑΡΗ;

http://www.aegeanews24.gr/

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ "Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΤΗΣ "ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ"...

Aύριο στις έντεκα και μισή το πρωί σε Συνέντευξη Τύπου ο Επικεφαλής της Ανθρώπινης Πόλης Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου


ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ τη "ναπάλμ" που σας είπαμε, την οποία γνωρίζαμε κι εμείς από τις πολύ έγκυρες πηγές μας αλλά δεν προφτάσαμε να "δέσουμε" με στοιχεία για να μαστε καλυμμένοι κι έτσι κάνουμε μια μέρα υπομονή...

Η πρώτη αποκάλυψη -το λέμε μόνο για σας τους αναγνώστες και πραγματικούς ρεπόρτερ μας- έχει να κάνει με μια εξοργιστική περίπτωση "κουμπάρων"(για δε τους συγγενείς και τους "κολλητούς" όρεξη να χετε...) που δείχνει την έκταση του πως αντιλαμβάνονται κάποιοι την ενασχόληση με τα κοινά και τη συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια επιχειρήσεων με συνέργεια

όλων των υπολοίπων και ΄με τις πλάτες του λαλίστατου προέδρου αλλά και της Δημοτικής Αρχής που γνωρίζει τα πάντα...

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με τη "διαφάνεια" και το πως παίζεται το παιχνίδι με τις εργολαβίες... για να ξέρουμε δηλαδή πως οι "μειοδότες" γίνονται ξαφνικά "πλειοδότες" και δεν βγάζουν άχνα για να χουν λόγο σε επόμενη μοιρασιά...

Θα σας κρατάμε όπως πάντα ενήμερους και θα σας αποκαλύψουμε πρώτοι τις νέες "καραμπινάτες" περιπτώσεις

που θα καταγγελθούν και στον Εισαγγελέα μιας και η Δικαιοσύνη

όπως ΦΩΝΑΖΕΤΕ κι εσείς απ την πρώτη στιγμή πρέπει να αναλάβει επιτέλους δράση...

ΜΕ την ευκαιρία να σας θυμήσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Μ. Χατζηνικολάου διαβεβαίωνε με άνεση το σώμα- αφού καταγγέλθηκαν εξαιρετικά σοβαρά πράγματα και θάματα- ότι θα στείλει στον Εισαγγελέα τον φάκελο της υπόθεσης των εργασιών του κόμβου στην είσοδο της πόλης όπως και τις σοβαρότατες καταγγελίες του παραιτηθέντος μέλους από το Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Μιχάλη Σαρηγιάννη για παράνομα τιμολόγια έξοδα ταξιδίων κλπ... Ε λοιπόν σας διαβεβαιώνουμε κι εμείς ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κανένας φάκελος σε κανένα Εισαγγελέα .

Τι είπατε;;; Πέφτει μακριά η Εισαγγελία απ το Δήμο;;;



Υ.Γ. Μάθαμε ότι η Δημοτική Αρχή ετοιμάζει αντεπίθεση σκαλίζοντας πολύ παλιά τιμολόγια επιχειρήσεων όπως ο ΔΗΡΑΣ για να χτυπήσει τους "προηγούμενους" και ειδικότερα τον Κ. Καϊσερλη μήπως θα ταν καλύτερα να δώσουν πρώτα εξηγήσεις για τα "δοκάρια" στο μάτια τους πριν αρχίσουν να βγάζουν τα "σκουπιδάκια" απ τα μάτια των άλλων;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ...

Απάτες κατά σύστημα και κατα συρροή συβαίνουν στην ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε με εμπλεκόμενους κουμπάρους, μελη του Δ.Σ.της εταιρίας και κολλητούς της Δημοτικής Αρχής και του Διευθύνοντος Συμβούλου Νίκου Κανταρζή.

Την απίστευτη αυτή καταγγελία-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ παρουσίασε σε Συνέντευξη Τυπου ο Επικεφαλής στην Ανθρώπινη Πόλη Α.Χατζηνικολάου τονίζοντας ότι ήρθε Η ΩΡΑ να μιλήσει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καθώς όλα τα στοιχεία θα κατατεθούν από τον ίδιο και την Παράταξη του στον Εισαγγελέα για την πλήρη διερεύνηση και καταλογισμό ευθυνών για όσα διαχειριστικά και οικονομικά Παρατράγοπυδα και όχι μόνο έρχονται στην επιφάνεια από το ντόμινο των αποκαλύψεων
Πρόκειται συγκεκριμένα για τιμολόγια 5000 ευρώ υποτίθεται για αγορά κλιματιστικών και συντηρήσεις που δεν εγιναν ποτέ...
Τιμολόγια 5000 ευρώ για προμήθεια ντουλαπιών που δεν αγοράσθηκαν ποτέ και
Τιμολόγια για προμήθειες χρωμάτων και άλλων υλικών που δεν έγιναν επίσης ποτέ (με 5 χιλ ευρώ χρώματα βάφεις 37.500 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια να μας την δείξουν... )
Η άλλη εξίσου σοβαρή καταγγελία αφορά 200 κυβικά μπετόν για το έργο της ΄β φάσης της προβλήτας η οποία βρίσκεται απέναντι απ το ξενοδοχείο Κως όπου το έργο δόθηκε ...στον πλειοδότη δηλαδή στον δικό μας άνθρωπο που έδωσε προσφορά 43.500 ευρώ έναντι 39.500 ευρώ που έδωσε ο μειοδότης...
Του υποσχέθηκαν να του δώσουν την τρίτη φάση του έργου για να κρατήσει το στόμα του κλειστό ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...http://www.aegeanews24.gr/